Gepost op

Een blog over toners?!

Je leest het overal: bloggen is goed voor je handel. En dat snap ik dan ook wel. Als je ergens met veel enthousiasme over praat dan verkoop je dat een stuk makkelijker. Verkoop je diensten? Dan kun je met een blog laten zien dat je verstand van zaken hebt. Dus ja, bloggen is goed voor je handel dat geloof ik wel. 

En dan heb je een webshop met toners. Niet zomaar toners, nee je verkoopt enkel goedkopere alternatieven voor de duurdere originele merktoners. Tja en wat heb je daar dan over te schrijven. Want zo’n toner is natuurlijk weinig sexy. Het is ook niet zo dat het heel vernieuwend is. Heb jij ooit iemand lopen pochen dat hij de nieuwste toner al had weten te bemachtigen?

Toners

Heel erg veel valt er ook niet over te vertellen, in elk geval niet over het uiterlijk. En als die toner doet waarvoor deze bestemd is dan kun je heel veel vertellen over het eindresultaat, maar over die toner op zich? Wellicht kunnen de techneuten onder ons er wel wat meer woorden aan vuil maken, want er zit toch wel een stukje techniek in zo’n ding. Dat is niet aan mij besteed, want van huis uit ben ik niet echt technisch opgevoed want ik ben van het vrouwelijk geslacht. En aangezien techniek mij verder eerlijk gezegd niet zoveel interesseert houdt het bij mij dan wel gauw op. 

En toch, als je bijvoorbeeld op een kantoor werkt en regelmatig print met een laserprinter heb je toch te doen met die fantasieloze zwarte dingen. Want zonder toners komt er geen tekst uit de printer rollen, of geen prachtig gekleurde foto’s. Je krijgt je brieven niet op tijd de deur uit of die ene belangrijke offerte. Want alhoewel er telkens meer digitaal gaat, er wordt nog steeds van alles geprint.

Lekken

Kapotte toner

Nog erger is het als je wel een toner hebt, maar die begint te lekken. Vlekken op je prachtige rapport en de hele printer vies. Dan is het toch belangrijk om ervoor te zorgen dat je goede toners gebruikt waarbij die kans minimaal is. Want voordat die problemen zijn opgelost ben je vaak wel weer even verder, om nog maar niet te spreken van de ergernissen en stress die het oplevert. En dat is meteen de reden waarom veel mensen dan toch maar kiezen voor de (duurdere) originele variant van hun merk toner. Niet wetende dat er ook hele goede alternatieven zijn.

 

Garantie

Omdat de producent van de InktXpress toners zo overtuigd is van de kwaliteit van hun product bieden ze ook nog eens 2 jaar garantie op de toners. Mocht het toch een keer gebeuren dat een toner niet werkt of gaat lekken, iets wat ook met originele toners kan gebeuren, dan wordt deze toner kosteloos vervangen en eventuele schade herstelt.

En zo heb ik met dit stuk toch al ruim 500 woorden weten te typen in een blog over toners en daarmee heb ik mezelf weer doen verbazen.

Zou jij na het lezen van dit stuk een InktXpress toner willen uitproberen? Laat in een reactie weten welk merk/type printer je hebt en ik doe je een leuk kennismakingsvoorstel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *