Gepost op

Papierloos kantoor of juist niet?

Er wordt telkens vaker gepleit voor een papierloos kantoor en daar valt wel wat voor te zeggen. Bijvoorbeeld vanuit milieuoverwegingen, minder papierverbruik spaart tenslotte weer bomen. Het heeft ook zeker zo zijn voordelen, maar naar mijn idee ontkom je er niet altijd aan om af en toe wat printen. Soms voor de fun, zoals foto’s of kleurplaten voor je kinderen. Toch ook vaak genoeg nog ander, werk gerelateerde, documenten.

Photo credit: Chill Mimi via Foter.com / CC BY

Verder lezen Papierloos kantoor of juist niet?

Gepost op

Een blog over toners?!

Je leest het overal: bloggen is goed voor je handel. En dat snap ik dan ook wel. Als je ergens met veel enthousiasme over praat dan verkoop je dat een stuk makkelijker. Verkoop je diensten? Dan kun je met een blog laten zien dat je verstand van zaken hebt. Dus ja, bloggen is goed voor je handel dat geloof ik wel. 

En dan heb je een webshop met toners. Niet zomaar toners, nee je verkoopt enkel goedkopere alternatieven voor de duurdere originele merktoners. Tja en wat heb je daar dan over te schrijven. Want zo’n toner is natuurlijk weinig sexy. Het is ook niet zo dat het heel vernieuwend is. Heb jij ooit iemand lopen pochen dat hij de nieuwste toner al had weten te bemachtigen?

Verder lezen Een blog over toners?!